Bli en riktig vass SLIPMÄSTARE och få ett samarbete med oss!

Vilka är vi?

Jag som grundare av Skarpast heter Dany Yalman och har arbetat som frisör i 27 år och tycker att vi frisörer är lyckligt lottade som blir anförtrodda att ändra folks utseende och komma människor så nära, att få skapa och vara kreativa, att se glädjen i en nystylad kunds ögon är i sig själv bästa belöningen.

Min passion för verktyg och i synnerhet vår älskade frisörsax kombinerad med intresse för precisionsarbete gjorde att jag i över ett decennium slipade som hobby för att därefter utbilda mig till knivslipare och även genomgått en otroligt precisionsbaserad utbildning i USA för att slipa just frisörsaxar precis som i Japan och med en av världens bästa metoder som får vilken frisörsax som helst att bli som ny eller i många fall verkligen ännu bättre en ny.

Med mig har jag min fru Patricia som är utbildad kock och lagar mat med passion och har stor kärlek till knivar, skärbrädor och annat kvalitativt köksredskap. Tillsammans driver vi Skarpast.se som slipar, säljer och utbildar i två yrken som har en sak gemensamt, supervassa verktyg som Japanerna bemästrat i många generationer. Skarpast  är utbildare och har Norden agenturen för den patenterade sliputrustningen som vi använder oss av

 

Vi utbildar dig.

Vi erbjuder en intensiv utbildning hos oss där jag Dany personligen utbildar alla som genomgår utbildningen. I ca 80-100 timmar kommer jag att utbilda både teoretiskt och praktiskt i såväl knivar som frisörsaxar med slutprov och certifikat. Utbildningen sker alltid med bara 1 kursdeltagare och blir verkligen fokuserad och supereffektivt.
I avtalet (gäller endast frisördelen) ingår ett eget område (stad/län) att jobba i, ni får ensamrätt till ert område och vi garanterar att ni inte får konkurrenter utbildade av oss att jobba i ert område. Avtalet innebär även samarbete med Skarpast där ni syns på vår hemsida och får alla kunder i ert område som hittar oss, vidare har ni hela vår webbshop att använda och sälja frisörsaxar och verktyg till frisörer och tar del av vinsterna utan att själva behöver lager.
Vi utbildar er och förser er med all den utrusning och kontakter som behövs.

Avtalet avser endast frisördelen!  knivslipning kan väljas för sig och där har vi inga krav på samarbeten eller begränsningar till områden. Detta erbjudande är enbart för företag, antingen befintliga eller nystartade men kravet är att det finns ett företag som kund.

 
Vi utbildar även privatpersoner i knivslipning på japanska vattenstenar, Tormec, bandmaskin mm. både lättare och mer avancerade utbildningar erbjuds. Varför inte en heldags utbildning till företagets personal som en Kick-off, kanske jaktlaget eller ett litet slakteri. Självklart kommer ni att kunna köpa sliputrustningen ni använder direkt av oss för fortsätta intresset.
 Bli en slipmästare och driv eget på rekordkort tid och med perfekt slipresultat som du inte trodde kan vara möjligt.

Ge mig två veckor, jag ger dig ditt framtida jobb. Referens längre ner i sidan.

Endast det bästa är bra nog och hos oss får ni garanterat det bästa!

För mer information kring utbildning, pris, samarbete mm ring  Dany Yalman på 070-7936900 eller via mail,  klicka här för att länkas till kontaktformulär. 

Områden som är upptagna med ensamrätt för frisörsax-sliperi.

Jönköping  som huvudkontor drivs av ägarna till Skarpast.se  med en Webb & lageransvarig, en utbildare & sälare samt 2 duktiga slipare.

Göteborg + Kungsbacka drivs av Glenn Peters med sitt företag Glenns sax och knivsliper AB.

Halland (utan Kungsbacka) drivs av Martin Olsson med sitt företag och butik Cutting Edge i Varberg.

Glenn Peters (073-5308744) och Martin Olsson (070-3753445) är av oss utbildade och kan gärna användas som referens om ni önskar lyssna med kring utbildningen.

Alla områden i Sverige förutom de ovan nämnda är lediga.

Efter kontakt och personlig möte kan lediga områden erbjudas i kombination med utbildning, vi anpassar områden geografiskt efter mötet för att  göra det smidigt för kursdeltagaren att jobba i sitt närområde.

Vi kan utbilda personer även från Danmark, Norge,Finnland och övriga Europa om intresse finns.

Tveka inta att kontakta oss, vi svara gärna på alla frågor.

// Dany Yalman